Takuu

Takuu kattaa virheelliset tuotteet ,mutta ei normaalista käytöstä johtuvaa kulumista.

Takuu ei kata miltään osin tuotteita joissa on koiran hampaanjälkiä/niitä on purtu.

Yleisesti takuuaika on tuotteesta riippuen 1-2 vuotta

Ostokuitti on aina esitettävä- meidän on voitava todentaa että tuote on ostettu meiltä ja pystyttävä todentamaan ostoajankohta jotta voimme käsitellä asiaa.

Verkkokaupastamme (www.petpost.fi) ostetuilla tuotteilla ei tarvitse esittää kuittia- tilaus löytyy tietokannastamme kun saamme tietoomme ostokuukauden/vuoden ja nimesi.

Jos meiltä ostamasi tuote rikkoutuu tai on viallinen , ota ensin meihin yhteyttä oheisella lomakkeella, niin autamme asiassa eteenpäin ja annamme ohjeet asian käsittelyä ja tuotteen palauttamista varten.Joskus tarvitsemme ottaa yhteyttä esim. tuotteen valmistajaan ja maahantuojaan jotta saamme asian hoidettua parhaiten koska eri maahantuojilla tuotteilla on kullakin erilainen käytäntö miten toimia.

Emme lunasta posti tai bussiennakkolähetyksiä emmekä korvaa kustannuksia palauttamisesta jos antamiamme palautusohjeita ei ole noudatettu.

Yhteydenottolomake:

http://www.petpost.fi/lomake.html?id=4961

JULIUS-K9 tuotteiden takuuehdot löydät täältä:

https://kotisivukone.fi/app/www/juliusk9.kotisivukone.com/13633?onsitemessage=saved

* OMA TYYTYVÄISYYSTAKUUMME:

*Meradog, Wahre Liebe, Meracat ,Natural Menu ja Natura Diet ruuille annamme myymälässämme ja verkkokaupassamme tyytyväisyystakuun*

*Hyvitämme jäljellä olevan määrän tuotetta ostaessasi toisen em.* listaaan kuuluvan tuotteen  jos lemmikkisi ei pidä ruuasta tai se ei jostain syystä muuten sovi sille.

Jos haluat käyttää tyytyväisyystakuun hyödyksesi, lähetä meille oheinen lomake:

tai ota yhteyttä suoraan Järvenpään myymälämme vastaavaan /Mikkoon puh: 0400-403710.

Yhteydenottolomake:

http://www.petpost.fi/lomake.html?id=4961