Natural Menu tuotetietoa

Natural Menu tuotetietoa

Tiesitkö tämän Natural Menu puolikosteasta täysravinnosta?

-Tuotteen valmistukseen on käytetty vain tuoretta lihaa ja sitä on lopputuotteessa vähintään 70%.

- tämä on siis täysin eri asia- moninkertaisesti  kuin jos valmistukseen on käytetty sama määrä lihaa esim. kuivaruuassa

-Tuotteeseen käytetty liha on ihmisravinnoksi luokiteltua laatuluokkaa

-Lihat tulevat aina lähiteurastamolta tuoreena.

-Tuotteet valmistetaan pienellä Espanjan Kataloniassa toimivalla tehtaalla,jossa niitä on valmistettu jo 2000-luvun alusta lähtien.

-Olemme toimittaneet Natural Menuta Suomeen aivan sen alkuajoista lähtien.

-Tehdas sijaitsee viljapeltojen keskellä kaupungin ulkopuolella ja tehtaan pihalla on tomaativiljelmä henkilökunnan käyttöön.

-Tehtaalla valmistettaviin valmisaterioihin(MHIMS) käytettävät vihannekset ovat tuoreita,auringossa kypsyneitä-uskomattoman pulleita ja kauniita- sellaisia ei vain kertakaikkiaan koskaan  löydä Prisman vihannesosastolta.

-Tehdas on EU:n hyväksymä tuotantolaitos joka luonnollisesti itsestäänselvyytenä pystyy jäljittämään kaikkien raaka-aineidensa alkuperän.

-Tehdas säilyttää joka valmistuserästä kontrollierän.

-Tehtaalla tuotteita valvoo jatkuvasti oma eläinlääkäri joka on myös mukana tuotteiden kehitystiimissä

-Espanjassa ei yleisesti luoteta ulkomaalaisiin tuotteisiin ja heidän ruokamallinsa yleisestikin perustuu aina tuoreisiin laadukkaisiin raaka-aineisiin- siksi tämäkään tehdas ei käytä lainkaan ulkomailta peräisin olevia lihoja.

-Olemme itse käyneet tutustumassa tehtaaseen- ja uskallamme väittää että Natural Menuta syövä koira syö parempilaatuisista raaka-aineista valmistettua ruokaa kuin suomalainen eineksiä popsiva ihminen.

-Aina kun on hyvä resepti- hyväksi todettu tuote tai brändi- sitä yritetään tietenkin myös  jäljitellä ja sen avulla yritetään markkinoida muita tuotteita. Kaikenlaisia veijareita on vuosien varrella näkynyt ja kuulunut ja on edelleen yrittämässä markkinoida omaa tuotettaan Natural Menun avulla.

- Mutta; ainoastaan NATURAL MENU on NATURAL MENUTA.

Klarna Checkout
kauppiaan tiedot