NATURAL MENU

NATURAL MENU

NATURAL MENU

Olemme valtuutettu NATURAL MENU maahantuoja

Aito ja Alkuperäinen Natural Menu koirien täysravinto ja samalla reseptillä valmistetut Bocados herkkutikut ovat korkean lihapitoisuutensa (70% tuoretta lihaa LOPPUTUOTTEESSA) koirien suursuosikkeja. Tästä herkullisesta reseptistä on paitsi iloa-myös hyötyä koirallesi.

Ainutlaatuisen valmistustavan vuoksi Natural Menu lopputuotteena sisältää huomattavasti paljon enemmän lihapohjaista valkuaista kuin esim. tavallinen jauheliha tai raakapakasteet.Vastaavasti Natural Menu lopputuotteen kosteuspitoisuus on melko sama kuin jauhelihoissa mutta vain murto-osa raaka-pakasteiden kosteuspitoisuuksiin nähden.

Tuotteen valmistukseen ei käytetyä lihajauhoa vaan tuoreita kokonaisia kanoja,kalkkunaa ja karitsaa.Tuotteessa ei myöskään ole halpoja täyteaineita kuten vehnää tai soijaa.Korkean sulavuuden vuoksi tuotteet sopivat erinomaisesti myös herkkävatsaisille ja nirsoille koirille. Puolikosteat nappulat pureskellaan hyvin,jolloin tärkeät syljen entsyymit tulevat mukaan ruuansulatustoimintaan luonnolllisella tavalla.Tuotteet eivät enää turpoa vatsassa, lisäksi sulavuus on huippuluokkaa- sen huomaat pienempinä jätöksinä ja vatsan ja turkin hyvinvoinnin lisääntymisenä.Tuote sopii koostumuksensa vuoksii myös koirille,joiden on vaikea pureskella kovia luita tai ruokanappuloita.Valmistukseen käytettävät raaka-aineet ovat ensiluokkaisia ja tulevat tehtaalle mahdollisimman läheltä.Valmistuserät ovat pieniä, eikä tuotteita varastoida turhaan pitkiä aikoja - siksi ne ovat sopineet hyvin myös joillekin asiakkaidemme varastopunkille herkille koirille.Natural Menun säilömiseen ei ole käytetty lainkaan synteettisiä säilöntäaineita.

Natural Menu on säilötty EU:N hyväksymillä antioksidanteilla(Antioksidanteista käytetään EU-lainsäädännön vuoksi myös yleisnimitystä hapettumisenestoaine sekä säilöntäaine)Natural Menu ei sisällä lainkaan synteettisiä säilöntäaineita (kuten BHT BHA tai Etoksikiini)

Natural Menu on niin herkullista, että se on myös hyvin tunnettu erittäin hyvin toimivana koulutuspalana, myös koira-ammattilaisten käytössä.

Natural Menu on niin hyvää, ettei sitä tarvitse sen enempää selitellä- kokeile itse!

Erota laatu eduksesi :

Monet merkit väittävät tuotteitansa lihapitoisiksi- miksi ne eivät sitten maistu lainkaan kuten Natural Menu ?.

Erota lihapitoisuus valmistuksessa ja lopputuotteessa:Natural Menu on puolikostea valmiste ja se valmistetaan täysin omanlaisella prosessilla omalla tehtaallaan. Oikeasti "vastaavaa" tuotetta tai "samalta tehtaalta tulevaa tuotetta" kuin Natural Menu ei ole olemassakaan. Näin saavutettu lopputuotteen vähintään 70% lihapitoisuus on oikeasti lopputuotteen=valmiin tuotteen lihapitoisuus- kyllä koirasi sen tunnistaa !

MISTÄ OSTAA ?

Jälleenmyyjälistan löydät sivultamme.

Voit ostaa tuotteita myös verkkokaupastamme sekä myymälästämme Järvenpäässä.

ETSI JÄLLEENMYYJÄ

 

verkkokaupan_linkkinappi_pieni.

Tuotteemme ovat tilattavissa Jälleenmyyntiin koira-alan yrityksille.Jälleenmyyjähakemuksen voi täyttää täällä

Koirakoulujen myyntipalveluun voit rekisteröityä täällä:

Klarna Checkout
kauppiaan tiedot