Petsafe koiran haukunestopanta värinätoiminnolla

Petsafe koiran haukunestopanta värinätoiminnolla
Petsafe koiran haukunestopanta värinätoiminnolla
Petsafe koiran haukunestopanta värinätoiminnolla
Petsafe koiran haukunestopanta värinätoiminnolla
75,90
Hinta sis. ALV.
Toimituskulut huomioidaan  kassalla.

Ei patruunoita eikä täyttöpulloja. Tämä tuote täyttää 1.1.2024 voimaanastuvan eläinsuojelulain vaatimukset, tarkistettu 12/23/ruokavirasto

Toimii värinällä, kun kuulee että koira haukkuu ja tuntee koiran kaulan hyppivän. Värinä on mieto, samankaltainen kuin matkapuhelimen värinä ja sen tarkoitus on viedä koiran huomio pois haukkumisesta vahingoittamatta tai pelottelematta koiraa.

ON Off nappi on paristo kokonaisuudessaan. Paristoa väännetään ON kohtaan.

Tämä tuote ei rankaise koiraa vaan sen tarkoitus on kiinnittää hetkeksi sen huomio toisaalle jotta koiraan saa otettua taas kontaktia tai se jopa unohtaa mikä alunperin laukaisi toiminnan-esimerkiksi haukkumisen

Omistaja on vastuussa koirastaan ja sen käytöksestä ja myös koiran aiheuttamasta haitasta      

Valitettavasti joskus on kuitenkin elämäntilanteita, jolloin apua ongelman ratkaisuksi tarvitaan nopeasti.
Töihin on vain mentävä, kotona ei ole päivisin tai öisin mahdollista vaikuttaa koiran reagointiin ääniä kohtaan, eikä ole esim. mahdollisuutta muuttaa sellaiseen asuntoon, jossa koiran haukkumisesta ei koidu haittaa naapureille. Joskus tilanne voi myös olla jo hyvin kärjistynyt, ja häätöä asunnosta koiran vuoksi ei varmasti kukaan meistä toivoisi, pahimmillaan rakkaasta lemmikistä luopumisesta puhumattakaan.

Tutkittu, koirankoulutuksen asiantuntijoiden kehittämä, turvallisesti ja kivuttomasti toimiva suomalaiset eläinsuojelumääräykset täyttävä Petsafe koiran haukunestopanta ei ole laite jolla pyrittäisiin korvaamaan koiran käytöskoulutusta.
Päinvastoin sen avulla saat nopeaa apua akuuttiin tilanteeseen ja tärkeää lisäaikaa koirasi ongelman pidempiaikaiseen ratkaisemiseen esimerkiksi koirankouluttajan avulla.
 
Tärkeintä on saada apua sinulle hyvin rakkaan koirasi ongelmaan , parhaiten se sujuu kun kaikki työskentelemme yhdessä tämän asian eteen keskittyen yhdessä ongelman ratkaisemiseen sinun ja sinulle tärkeän ja rakkaan koirasi eduksi.

Petsafe tuotteiden takuuasioissa ja tuotteiden ominaisuuksia sekä käyttöä koskevissa kysymyksissä voit olla aina matalalla kynnyksellä suoraan yhteydessä valmistajan asiakaspalveluun :

  customerhelp@petsafe.net
Palvelu toimii Suomen, ruotsin ja englanninkielellä

PetSafe® VBC-10 Vibration Bark Control Collar
Product Description
The PetSafe® Vibration Bark Control Collar offers 10 combinations of vibration stimulation. When the dog barks, vibration is delivered from one of the two Vibration Points. The duration of the vibration is random, which interrupts the dog's bark.
Features
Ends nuisance barking – Uses 10 combinations of vibration to safely interrupt and deter your dog's barking. Vibration level is as intensive as a vibrating mobile phone, meaning it is not harming nor scaring Your dog
Battery Life – On/Off switch allows you to extend battery life when not in use; uses PetSafe® RFA-188 battery (included)
Easy to Use – This durable and waterproof collar is adjustable to fit neck sizes of up to 71 cm
LED Indicators – Three colour LED lights illuminate for good/low battery and test indicators
System Includes (Accessories)
Adjustable nylon collar
PetSafe® RFA-188 battery
YouTube Video Link

Tuotteen lisätiedot

käyttöohje Lataa

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

*
Hinta sis. ALV

Selaa myös nämä tuoteryhmät: PETSAFE® FINLAND OFFICIAL KOIRATARVIKKEET JA KISSATARVIKKEET, PETSAFE KOIRAN HAUKUNESTO-LAITTEET