Petsafe ™ pihavahti

209,00
Hinta sis. ALV.
Toimituskulut huomioidaan  kassalla.

Usein koiran epätoivottuun käytökseen auttaa koulutus.On kuitenkin koiria joita ei saa aktivoitua herkuilla tai lelulla tai niillä on niin voimakas rodunomainen vietti joka ohittaa ylivoimaisuudessaan täysin esim.makupaloilla palkitsemisen.

Tämä tuote ei rankaise koiraa vaan sen tarkoitus on kiinnittää hetkeksi sen huomio toisaalle jotta koiraan saa otettua taas kontaktia tai se jopa unohtaa mikä alunperin laukaisi toiminnan-esimerkiksi haukkumisen tai jos koira syö kaikenlaista jopa vaarallistakin maasta tai pinkaisee mitään kuuntelematta riistan, ohikulkevan auton tai naapurin kissan perään

Omistaja on vastuussa koirastaan ja sen käytöksestä ja myös koiran aiheuttamasta haitasta ja vaaratilanteista.
Joskus on tilanteita jolloin koiran käytökseen on pystyttävä puuttumaan tai koira on saatava niin sen oman kuin ulkopuolistenkin turvallisuuden takaamiseksi pysymään hallinnassa ja ainoana vaihtoehtona on enää koirasta luopuminen.
Koirat ja olosuhteet aina yksilöllisiä ja mikäli koirasi reagoi laitteeseen liian voimakkaasti tai herkästi tai et muuten ole tyytyväinen laitteen toimintaan,voit palauttaa sen 14 päivän kuluessa tuotteesi vastaanottamisesta ja saat rahasi takaisin.
Petsafe tuotteiden takuuasioissa ja tuotteiden ominaisuuksia sekä käyttöä koskevissa kysymyksissä voit olla aina matalalla kynnyksellä suoraan yhteydessä valmistajan asiakaspalveluun asiakaspalvelu@petsafe.net .
Palvelu toimii suomen,ruotsin ja englannin kielellä.
Olethan valmistajan asiakaspalveluun yhteydessä mikäli sinulla herää minkäänlaisia kysymyksiä tästä tuotteesta.

 

PetSafe® In-Ground Fence System
Features
Lightweight Receiver Collar - Designed for dogs over 3.6 kilos with neck sizes from 6 to 26 inches
Adjustable, Waterproof Receiver Collar - Features 4 levels of static stimulation plus tone-only mode for training
Low Battery Indicator - 1-2 month expected battery life depending on use with easy to install RFA-67 battery
Create Keep-Out Areas - You can create additional boundaries around areas such as gardens, pools, and swing sets in your yard

Tuotteen lisätiedot

käyttöohje Lataa

Suosittelemme myös

*
Hinta sis. ALV

Selaa tätä tuoteryhmää: PETSAFE® FINLAND OFFICIAL KOIRATARVIKKEET JA KISSATARVIKKEET