Petsafe Basic™ pihavahti

179,00
Hinta sis. ALV.
Toimituskulut huomioidaan  kassalla.

Usein koiran epätoivottuun käytökseen auttaa koulutus.On kuitenkin koiria joita ei saa aktivoitua herkuilla tai lelulla tai niillä on niin voimakas rodunomainen vietti joka ohittaa ylivoimaisuudessaan täysin esim.makupaloilla palkitsemisen.

Tämä tuote ei rankaise koiraa vaan sen tarkoitus on kiinnittää hetkeksi sen huomio toisaalle jotta koiraan saa otettua taas kontaktia tai se jopa unohtaa mikä alunperin laukaisi toiminnan-esimerkiksi haukkumisen tai jos koira syö kaikenlaista jopa vaarallistakin maasta tai pinkaisee mitään kuuntelematta riistan, ohikulkevan auton tai naapurin kissan perään

Omistaja on vastuussa koirastaan ja sen käytöksestä ja myös koiran aiheuttamasta haitasta ja vaaratilanteista.
Joskus on tilanteita jolloin koiran käytökseen on pystyttävä puuttumaan tai koira on saatava niin sen oman kuin ulkopuolistenkin turvallisuuden takaamiseksi pysymään hallinnassa ja ainoana vaihtoehtona on enää koirasta luopuminen.
Koirat ja olosuhteet aina yksilöllisiä ja mikäli koirasi reagoi laitteeseen liian voimakkaasti tai herkästi tai et muuten ole tyytyväinen laitteen toimintaan,voit palauttaa sen 14 päivän kuluessa tuotteesi vastaanottamisesta ja saat rahasi takaisin.
Petsafe tuotteiden takuuasioissa ja tuotteiden ominaisuuksia sekä käyttöä koskevissa kysymyksissä voit olla aina matalalla kynnyksellä suoraan yhteydessä valmistajan asiakaspalveluun asiakaspalvelu@petsafe.net .
Palvelu toimii suomen,ruotsin ja englannin kielellä.
Olethan valmistajan asiakaspalveluun yhteydessä mikäli sinulla herää minkäänlaisia kysymyksiä tästä tuotteesta.

 

PIG19-16412
Product Name
PetSafe® Basic In-Ground Fence System
Product Description
This hidden fencing system is among the most reliable, cost-efficient pet Containment Systems available today. A buried wire transmits a harmless radio signal. When your dog approaches the boundary, the signal causes the dog's Receiver Collar to deliver a brief, harmless electrical stimulation. The dog naturally seeks to avoid this and is content staying within established boundaries.
System Includes (Accessories)
Transmitter with power adaptor
Deluxe UltraLight™ Receiver with adjustable collar for neck sizeses from 15 cm' 66 cm
Product manual
150 m of wire and 50 flags
Test light tool
6-volt lithium battery (RFA-67D-11)
YouTube Video Link

Tuotteen lisätiedot

käyttöohje Lataa

Selaa tätä tuoteryhmää: PETSAFE kaikki varaosat